A kezdet Lilla részéről

2010.04.07. 18:29

Ezt a történetet csak úgy lehet teljesen megérteni, ha ismerjük egy kicsit a szereplőket. Ezzel kezdeném hát kedves kis történetemet, a szereplők rövid, de tömör bemutatásával.

Elsőként az egyik kulcsfigura Lakatos Lilla következik. Végeredményben az ő szenvedéstörténete ez az egész és e köré van rakva a saláta.

Lilla 11 évesen kezdte az ipart Betty Silver nemvű barátnőjével. A faluban, ahol lakik nagy népszerűségnek örvendtek és igen szépen meggazdagodtak, sőt a falu egy részét ketten irányítják a mai napig.

Lilla a középiskolában ismerkedett meg egy illetővel, akit nevezzünk Attilának, vagy Áttilának (ahogy tetszik). Gyermek fogant ebből a románcból, méghozzá egy édes kisfiú, Arahasam. Szenvedőnket elhagyta Attila két kétes hírű nő miatt. Lilla egyedül nevelte gyermekét egy darabig nem túl kényelmes körülmények közt. A lakásuk berendezése igen szegényes volt:egy dikó, egy asztal, és egy szekrény. A gyámhivatal (a két nőszemély uszította Lillára) nyomban el is vette a gyermeket édesanyjától és 20 gyermek testvéreként egy nem túl gazdag családban él jeleneleg, ahol nincs más csak töltöttkáposzta és néha húsleves.

Arahasam édesanyja próbálta tartani a kapcsolatot egyetlen gyermekével, de az idomított pitt bull kutyák (Szenvedés és Gyötrelem) majdnem nyakát harapták.

Lilla talpra állt, társat talált régi kuncsaftja és szomszédja személyében, aki ne más mint Emull. Jelenleg újépítésű házban élnek, boldogságban.

Szóljunk Emullról egy pár szót.Rendes ember meg kell hagyni. Becsületes neve : Orsós Emilió. Súlyos kómában lebegett az élete, mert ismét a két nőszemély avatkozott bele Lilla immár sima életébe, és félholtra verték Emullt.

Emilió a régi KGST piacon dolgozik.1200ért bárki bármit kaphat nála.

Következzen Erika, Lilla édesanyja. A kisiklott életű Erika 38 évesen tért vissza az igazak útjára egy mély beszélgetés miatt. Heni nagysága (az egyik nőszemély) kerek perec lekurvázta és ennek hatására felhagyott bűnös életével.

Jelenleg takarítónői állással rendelkezik és nemsokára boldog nagymama lesz.

Kárcsy, Lilla ikertestvére. 18 éves, idén érettségizik először, iskola mellett henteskedik. Nemrégiben kötötte össze életét egy ugyancsak kisiklott életű leányzóval a 14 éves Pámélával. Pámi 5 hónapos terhes és izgatottan várja első lánya megszületését. Mocskos életvitelével felhagyott és az alkoholt is letette.

Páméla, tehát Lilla sógórnője anyja miatt lépett a fertő göröngyös utaira. 9 évesen már dolgozott (nem kell mondanom, hogy mit), majd az ital rabja lett. Kárcsyval egy disznóvágó versenyen ismerkedett meg, szerelem volt első látásra. Mostanság idilli életet élnek, melyet csak néha zavar meg egy egy Á kurvá ányádat Kárcsi kifejezés.

Juci néni, Páméla édesanyja, okleveles bitch. Egyetlen gyermekének nem ismeri az édesapját. Jelenleg is felkapott k****. 25 éves, idén 7jére próbálkozik az érettségivel. Mellesleg osztálytársa Kárcsynak és Pámélának is (Pámi korkedvezménnyel jutott ilyen magasra).

Dezső bátya, Juci néni élet..párja. Olyan ember akinek az arcán meglátszik az élet súlya. Menthetetlen alkoholista. Alkalmi munkát végez, de igazi munka-és lakóhelye a Gyöngy presszó. Dezső 52 éves, de még nem érettségizett, mostmár nem is próbálozik csak bejár a suliba.

Lilla részéről ennyi lenne a kedves család. A következő részben megismerhetjük a népes másik ellenséges családot.

Puszi

A bejegyzés trackback címe:

https://lilike.blog.hu/api/trackback/id/tr611902307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aoi_san 2010.04.08. 18:15:58

Te Kárcsy...innen írok én a Gyöngybűl XD Én nagyon tisztességes jóravaló fijúnak ismertelek meg...és eléggé szépen leírtad, hogy egy alkoholista állat vagyok XD Köszönöm Kárcsykám...Csókollak...Kérjük vissza Pultos Icát!
süti beállítások módosítása