Juci nénétek szűlése

2010.04.20. 21:12

Micsoda csodálatos dolog is életet ádni egy gyermeknek, pláne ha az ember a jányával együtt szűl.

Juci nénétek 9 hónapos terhesen a 7. érettségi próbálkozása előtt áll, 25 évesen egy 14 éves jány anyja, aki vele együtt érettségizik, korkedvezménnyel.

Átlagos pénteki napnak indult ha nem vesszük, hogy egy osztályba két minden perces kismama is jár.Juci nénétek apró késéssel megérkezett a matematika próbaérettségire, elkezdte írni, amikor Pámélá jánya lépett be áz ájtón. Nézte a hasát   -ejj nágyon lent ván a jánynak a hásá!hámárosán szűlés...- Súgta oda Fruzsina nagysasszonynak.Gondolatai saját magzatára terelődtek, a formájából tudta hogy fijú, a gyomorégésből hogy nagy haja lesz, a rugdosásból hogy egy erős shavo kölyök lesz a.

Igyekezett a matek próbaérettségire koncentrálni, mikor Pámi állt meg mellette vizes nádrággal, az ányá egyből rájött: elfolyt a magzatvíz! Ázonnal utasította Pámit:-Jányom üljél fel a biciklire oszt dzsaljál átal a Kenézybe, ittén ván 2 perc, nem kell néked mentő, én meg hívom azt a kurvapecér urádát.

Pámi egy gyors- Á kurváányádát Ányuká ne szídjád Kárcsyt!- kiment a terembűl. Juci nénétek sietve hívtá Kárcsyt:- Nah az Isten húzzá bele a fászát, megérett á mág!-miután a férfi nem értette mirűl beszél Juci folytatta:- Jáj ázt áz idióta hentes ágyádát má hogy bázd meg ányádát á Pámi íppen úton ván a korházbá, szűl a lelkem!Erről is té tehetel hogy mír kelletett felcsinálni hogy a holló vájja ki a szemedet tééé!

Ezzel lecsapta a telefont, és futott Pámi után. Nagy hassal nem könnyű futni de még mindig könnyebb  mint biciklizni, utol is érte a jányt, a gyöngybe gyorsan beszólt hogy valaki hozza át a Dezsőt a korházba. A szülőszobában a jányát próbálta nyugtatni, az orvost meg áhol érte ütötte h segíccsék a jányán, amikor éles fájdalom hasított a hasa aljába, jáj tudta már a fija nem sokáig marad bent... nem zavartatta magát tovább pörölt

-Nővérke a fene a kurvá ányját mágának is hát mír ad a jányomnak beöntíst? Hogy húzzá bele áz ányjábá a faszűt doktor úr mír nem ád neki gyógyszert?

Erre betámolygott Dezső meg Kárcsy, Juci nénéteknél itt történ meg a baj, a sok ideg, az idegállapot a Dezső meg Kárcsy miatt meg hogy a jánya is szűl elfolyt a magzatvíz, és bár erős asszony lévén kis híján elájult.

Azonnal hoztak neki pótágyat, mivel aszonta az orvos hogy Pámi szűlése elhúzódik magával foglalkozott egy kicsit. Telefonált a kuncsaftoknak hogy egy napot lemondjon, de ne aggódjanak hnap v azután már dolgozni fog, két fájás közt meg Kárcsyt szídta. Hála Juci kitágult hüvelyizomzatának egy éjszakai vajúdás után feket haj tűnt fel a vaginájában, az utolsó nyomásnál ezek a szavak töltötték be a szülőszobát: -ohh há tudnám ki át ápjá ennek a rohádt purdénák nem élné meg a pirkádátot ááááááááááááá ááá kurvá anyját ánnák a szemítládának, hogy áz ányjába húzzá bele á fászáááááttt!!!

Erre a szóra születette meg a csodás Rikkárdó! Gyönyörű fekete gyerek, 4900gr-mal, és 61 cm-mel. Juci nénétek a szülés után ezeket á szávákát intézte a fiához: -Á kurvá ányádát de nágyrá nőttél hogy szikkadjál még jó kis gátszákádást csináltál nekem, jááj csák tudjám meg ki áz ápád á faszát levágom!

Ezzel kimerültsígíben eláludt, mellette á kis Rikkárdó.

A bejegyzés trackback címe:

https://lilike.blog.hu/api/trackback/id/tr181938193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása