Cicmic története

2010.04.15. 17:22

Egy méltatlanul elfelejtett szereplőt szeretnék a következő sorokban bemutatni. A becses neve Cicmic. Attilával volt szorosabb a kapcsolata és úgy került be a történetbe. A kapcsolat után is C. fel fel tűnt/tűnik a történetben mint állandóan szidott szereplő. Nem egy pozitív figura, de azért szeretjük.

Küllemre ez a kedves 30as hölgy nem valami feltűnő jelenség. Mondhatni sovány, tehát karácsonyfa dísz, nem is értem, hogy Attila akkor a fülére akasztotta?? Nah mindegy is.

Haja pókhálószerű, világosbarna, szeme pincsikuttyáéhoz hasonlatos.

Szokása, hogy mások levetett vagy éppen a szekrény mélyén lévő ruháit hordja. sajnos lopni is szokott, vagy Fruzsináéktól vagy Lillától, de rendszeresen az ő ruháikba jelenik meg a munkahelyén. Sőt Nelly piros harisnyáját is ellopta, amit sokszor használt. Fruzsináék házánál szokott cirkálni. Kilesi, hogy mikor megy el otthonról mindenki és akkor akcióba lendül. Bekommandózik a 3m magas kerítésen, a kutyákat hatástalanítja és irány  a ház. Otta ztán felkutat minden női ruhát.

Heniék már megelégelve ezt oda folyamodtak, hogy kukászsákokba tettek ki neki ruhákat, de ezzel sem elégedett meg a piszok és tovább fosztogatott.

Egyébként C.nek fergeteges humora van. Olyan beszólásai vannak, hogy komolyan mondom meghalsz rajta. Egy kicsit gyerekes még a lelkem, de ráér felnőni.

Majdnem elfelejtettem, hogy rendelkezik még egy kisebb fajta üldözési mániával. Pl. 3 lépésenként visszanéz, valamint idegenek előtt angolul beszél, aminek szerintem semmi értelme, mert mindenki érti, főleg ha egy angol csoporthoz megy be.

Hát ennyi lenne C. röviden.

A bejegyzés trackback címe:

https://lilike.blog.hu/api/trackback/id/tr841924074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása