A már ismert hatalmas tragédia óta a Rézműves- Lakatos család élete is felborult. Nagy fájdalommal töltötte el őket a szeretett nagysasszonyok és Kárcsy testvérének hirtelen és indokolatlan halála.

A család minden tagja (kivéve Dezsőt) sikeresen leérettségizett (a szájbelit akarom mondani szóbelit Juci néni behatásásra előre hozottan tudták megcsinálni). Hála a magasságos Megváltónak Juci néninek szerencsét hozott a 7es szám és igen, sikerült az érettségije. Pámi bliriánsat alkotott, nemhiába került be korkedvezménnyel és a hatalmas eszével. Dezső az Ibolyában szorított a családért.

A vizsgák végeztével Kárcsy ígéretes hollandiai munkáját elfogadta és az egész család Delftbe költözözz, felégetve mindent maguk mögött itt Magyarországon. Egy nem túl nagy házat tudtak venni kint külföldön http://itthon.hu/site/upload/2009/02/kcs_kivul_nagy_07.jpg (ez csak a belső udvar), valamint a gépjárműparkot is felújították a kényük kedvük szerint.

Kárcsy azonnal munkába állt a hentesipari nagyvállalatnál, ahol a raktározást irányította. Nem is kell említenem, hogy itt már nagyobb mennyiségben tudott lopni, ami a jövedelmet nagyon meglökte.

Juci néni és Pámi vállalkozást nyitott a ház egyik szárnyában, saját magukat szobáztatták. Hollandiában eddig ez ismeretlen formája volt a szakmának, de hamar híre ment és megkedvelték a színvonalas kuncsaftok. Egyetlen hazai kuncsaft maradt meg, Árpád személyében.

Dezső felfedezte a neki való helyeket: hamar vett egy lovas tanyát (1 lónak) és megtalálta a Parel (gyöngy) kocsmát. Az ő mindennapjai nem változtak. szerencsére a hollandok is ismerik a vodkát.

A csöpségek szépen fejlődnek. Kerek egészséges kis cigánypuják.

A bejegyzés trackback címe:

https://lilike.blog.hu/api/trackback/id/tr812007942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása